Väljaanne Mirror on võtnud vaevaks analüüsida seda Hollywood Inquireris ilmunud "eksklusiivset intervjuud" ning andes mõista, et tegu on väga veenvalt kokku kirjutatud valeväitega, see siiski tõele ei vasta. Kuulujutu kohaselt väitis Ringo Starr, et päris-McCartney suri 9. novembril 1966. aastal autoõnnetuses, mis leidis aset pärast suurt bändiliikmete vahel toimunud tüli ning et publikut ja fänne leinast säästa ja avalikku skandaali vältida, asendati ta McCartney näokaimu võistluse võitjaga, kelleks oli William Shears Campbell.

"Kui Paul suri, olime kõik paanikas!" rääkis Ringo väidetavalt. "Me ei teadnud, mida teha ning meie mänedžer Brian Epstein soovitas, et palkaksime Pauli ajutiselt asendama Billy Shearsi (ehk William Shears Campbell). See pidi algselt olema vaid paariks nädalaks, kuid kuna inimesed ei saanud aru, siis me jätkasime sellega. Tuli välja, et Billy oli väga hea muusik ning esines isegi paremini kui Paul. Ainus probleem oli selles, et ta ei saanud läbi John Lennoniga."

Starri sõnul saatis bänd pidevalt kuulajatele peidetud sõnumeid oma muusikas. Tema sõnul on kogu "Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band" album täis vihjeid, et päris McCartney on surnud. "Tundsime end väga süüdi," lisas Ringo. "Tahtsime rääkida tõde, kuid kartsime maailma reaktsiooni. Kartsime, et kogu planeet hakkab meid valede pärast vihkama, niisiis jätkasime valetamist, kuid saatsime peidetud sõnumeid, et oma südametunnistusele tekkinud süüd leevendada. Kui esimesed kuulujutud liikuma hakkasid, tekkisid bändis suured pinged ning lõpuks John ei talunud seda enam ning otsustas lahkuda."

Me teame nüüd, et lugu ei vasta tõele. Kuid peab tõdema, et tegu on väga osavasti punutud valega.