Telekanalil NBCUniversal taaselustatud saates "Päästja koolikell" tehti nalja Selena Gomezi (28) neerusiirdamise üle, mille lauljanna 2017. aastal läbi tegi. Ühes stseenis oli koolimajas asuvatele riidekappidele kirjutatud "Kas Selena Gomezil üldse on neer" ning teises stseenis vaidlesid kaks karakterit, kes on doonor. Üks pakkus välja, et see on Justin Bieberi ema ja teine arvas teadva, et see on Demi Lovato, vahendas toofab.

Selena Gomezi fännidele see aga sugugi ei meeldinud ning Twitteris hakkas levima teemaviide "austage Selena Gomezit". Asi läks lausa nii käest ära, et sarja eestvedajad olid sunnitud vabandama.

"Me palume vabandust. Meil polnud plaanis Selena tervist niivõrd kergekäeliselt kujutada," ütlesid juhid ning lubasid lisaks veel ka Selena Gomezi heategevusorganisatsioonile annetuse teha.

Meedia võttis sõna ka Gomezi neerudoonor Francia Raisa, kes küll võttis vabanduse vastu, kuid tõi välja, et graffitiga kooli seinal võidi ehk teisi doonoreid solvata.

Pahased fännid heitsid saatetegijatele Twitteris ette Selena Gomezi tervisliku seisundi naeruvääristamist. "Peacock TV, sul ei ole üldse professionaalseid standardeid. Teil peaks olema häbi näidata saadet, kus teise inimese tervislikku olukorda solvatakse. See ei ole solvava vaid Selena Gomezile, vaid ka kõikidele nendele, kes on selle protsessi läbi teinud," kirjutas üks pahane fänn.

Teine tõi välja, et igal aastal sureb neerupuudulikkusse viis kuni kümme miljonit inimest ning teise inimese tervislikku seisundit ei tohiks ebaõnnestunud saate tegemiseks kasutada.

Selena Gomez käis neeruoperatsioonil 2017, kui luupuse tõttu vajas ta uut organit.