Hailey Baldwin


Hiljuti avaldas Baldwin toetust oma Instagrami postituses, kus ta tähistas ülemaailmset vaimse tervise päeva. Muuhulgas kandis ta Joe Bideni kampaanialogoga t-särki.

"On ülemaailmne vaimse tervise päev ja miski, mis mõjutab meie mentaalset seisundit on ühendkuningriikide tulevik," kirjutab Baldwin. "Mul on lootus, et kollektiivselt suudame me muuta oma tulevikku, mis tähendab, et kõik peavad minema HÄÄLETAMA"

Tom Hanks


Hollywoodi üks austatumaid näitlejaid Tom Hanks on ka üles näidanud suurt toetust Bidenile.

"Kõik valimised mööduvad, kuid iga kord saad Sa esitada endale väga tugeva argumendi. Just need valimised on kõige olulisemad meie eludele. Need on kõige olulisemad valimised Ameerika ajaloos"

Taylor Swift


Swift on tuntud muidu selle poolest, et suurema osa oma karjäärist pole ta poliitiliselt sõna võtnud, kui välja arvata kõnelused LGBT+ kogukonna toetuseks.

Nüüd on ta ajakirjale V avaldanud kaudselt toetust Bidenile, öeldes, et Biden võtab terviseriske tõsiselt ja seab inimeste elud esikohale.

Dwayne "The Rock" Johnson


Nii nagu Taylor Swift, pole ka Johnson olnud väga avameelne oma poliitilistelt vaadetelt. Samas toimus hiljuti üks pretsedent, kus ta Instagrami vahendusel andis märku, et usub ametlikku asepresidenti ehk Biden-Harris liitu. Ta lisab, et Harris on parim valik meie riiki juhtima.

Leonardo DiCaprio


Ka DiCaprio on avaldanud toetust Bidenile, ajal kui presidendikampaania oli algusjärgus. Märtsis osales Oscari-võitja ka Bideni korjanduses

Katy Perry


Naine kirjutab enda Twitteris, et tal privileeg tunda Kamala Harrist aastaid ja Joe Bidenit, kes valis ta enda partneriks. Kamala on täpselt õige liider piisava kogemustepagasiga, mida me hetkel vajame.