Väljaanne DailyMail kirjutab, et 18-aastane Jerson Lopez de Leon ja tema 17-aastane nõbu Daniel Moises Picen sattusid Chiquimula linnas populaarset mobiilimängu mängides tule alla.

Noormehed olevat vana raudtee ääres Pokémone jahtinud, kui äkitselt tabas neid kuulirahe. Hetkel on kuritöö toimepanijad tabamata ning teadmata on ka õõvastava teo motiiv. Ühe teooria kohaselt oli üks teismeline kurjategijate poolt tagaotsitav ja ta leiti üles tänu tema telefoni GPS-ile.

Jeron suri haiglas, tema nõbu Daniel viibib hetkel aga arstide järelvalve all. Surnud poisi ema süda on murtud: "Ma ei tea, miks mu poeg kodust lahkus. Ta oli juba voodis, kui tema nõbu kutsus teda välja mängu mängima."

Tegemist on esimese Pokémone GO-ga seotud surmaga, kuid tõsiseid õnnetusi on see põhjustanud igal pool üle maailma. Näiteks teisipäeva varahommikul pidid päästetöötajad minema otsima noorukite kampa, kes läks paadiga järve peale Pokémone jahtima. Floridas peeti aga võõrale maale astunud teismelisi murdvarasteks, mis tõttu avas hirmunud majaomanik nende pihta tule.