Armie Hammer pidi kaasa tegema märulikomöödias "Shotgun Wedding", mille peaosas on Jennifer Lopez, kuid on sellest nüüd loobunud. Filmistuudio peab nüüd Hammeri asemel uue meespeaosalise leidma.

Avalikkusega jagatud avalduses kinnistas Hammer, et netis levima hakanud sõnumid ei kuulu talle, ja lisas, et keeldub küberkiusamise tõttu oma lastest enam pikalt eemal olema.

"Ma ei vasta neile valeväidetele, aga nendele järgnenud küberkiusamise ning rünnaku tõttu ma ei saa mitte kuidagi oma lastest neli kuud eemal olla, et Dominikaani vabariigis filmi vändata," ütles 34-aastane näitleja Varietye.

"The Social Networki" ja "Call Me By Your Name" näitleja lisas, et filmistuudio Lionsgate toetab teda tema otsuses ja on neile selle eest tänulik.

Armie Hammeril on kaks last telesaatejuhi Elizabeth Chambersiga, kellest ta eelmisel aastal lahutas. Üks lastest on kuuene ja teine kolmene.

Hammeri nimi hakkas nädalavahetusel sotsiaalmeedias tiirlema, kui tema nime alt hakkasid levima sõnumid, mis kirjeldasid tumedaid seksuaalseid fantaasiaid. Siiamaani pole teada, kes need sõnumid tegelikult avaldas ja miks seostati nendega just Hammerit.