Prints saabus klubisse suurema seltskonnaga, kust ei puudunud loomulikult kaunid naised.

"Ilusaid naisi oli seal seltskonnas ikka väga palju, igasugu modelle ja seltskonnakaunitare. Eks see tüüp ju ikka tõmbab ligi ka," rääkis Publikule üks klubis viibinutest.

Peamiselt võis vürsti lauas näha hiiglaslikke Moet Chandon šampanjapudeleid, kuid mekkimata ei jäänud ka Eesti viin. "Enamus pudelid olid megasuured, mis sinna lauda telliti," kommenteeris klubikülastaja, et tema polnud nii suuri šampanjapudeleid varem näinudki.

Loomulikult oli uudistajaid Teatris palju ning kõik püüdsid oma silmaga kuningliku pea ära näha. "See ala, kus vürst viibis, oli lindiga piiratud ja seda valvas terve hulk turvamehi," rääkis klubikülastaja, et Albertile ligipääsemine ei olnud siiski kuigi lihtne.

Klubi Teater pressiesindaja Maret Soom kinnitab, et tõepoolest külastas vürst Albert reede õhtupoolikul ööklubi: "Vastab tõele, et Albert käis oma seltskonnaga reedel ööklubis Teater pidutsemas. Teatri meeskond oli väga meelitatud, et ta kõikidest meelelahutusvõimalustest Tallinnas just meie klubisse otsustas tulla ning näha oli, et talle klubi, pidu ja showprogramm väga meeldis! Oli näha, et Albert oli peol ülimalt heas tujus."