Woody Alleni adopteeritud tütar Dylan Farrow oli esimene, kes süüdistas Allenit seksuaalses kuritarvitamises, vahendab Mirror. Allen ise on järjepidevalt kõiki süüdistusi eitanud.

Olenemata režissööri väga kindlast seisukohast on siiski tööpakkumiste arv vähenenud, mis Allenil tuju veel hapumaks ajab. Hiljuti antud intervjuus ütles ta täpselt välja, mida tema kohta levivatest juttudest arvab. "Näitlejatel pole tegelikest faktidest aimugi ja klammerduvad mingi iseennast suurendava avaliku arvamuse külge," leidis Allen. "Kes üldse maailmas ei oleks laste pilastamise vastu?"

Kuigi tänaseni ei ole Allen saanud veel ühtegi ametlikku süüdistust, siis ometi lootis režissöör, et skandaal vaibub veelgi kiiremini maha. "Ma arvasin, et inimesed näevad seda kohe naeruväärse prügina ning juba esimesest päevast alates ei võtnud ma ise seda tõsiselt. See on umbes nagu väitmine, et ma tapsin kuus inimest kuulipilduriga."

Alleni sõnul ei aita sellises olukorras enam miski. "Sa võid neile korduvalt fakte anda, aga need ei loe midagi. Mingil põhjusel on emotsionaalselt olulisem lugu uskuda."

Farrow süüdistused said avalikuks 2014. aastal, kuid seni pole kumbki ametlikult väiteid pikemalt kommenteerinud.