Yasmyn avaldas mõned päevad tagasi sotsiaalmeedias kõneka ja emotsionaalse postituse sellest, mida ta igapäevaselt Eestis elades peab kogema.

"Igapäevaselt peame mina ja mu vend, Sissi ja Lisa Benita, Sandra Ashilevi, Carl Tuulik ja nii paljud teised tumedanahalised eestlased kogema rassismi meie oma enda rahva poolt. Inimeste poolt, kellega oleme samades haiglates sündinud ja samade tänavate peal üles kasvanud!"

"Rassism ei tähenda ainult, et sa ütled midagi negatiivset, rassism on ka negatiivsed pilgud, meeste poolt objektiviseerimine ja verbaalne ahistamine. Rassism on enda mitte harimine ja ajaloost kinni hoidmine."

"Näiteks kuulen palju, et "neeger on aegade algusest olnud Eestis normaalne iseloomustav sõna teie jaoks".

"Aga minu jaoks ei ole! Minu jaoks ei ole okei näha iga aasta telekas valget lauljat/näitlejat blackface'i tegemas! Minu jaoks ei ole okei, kui sa ütled, et afropatsid on lihtsalt soeng. Minu jaoks ei ole okei, kui sa ütled, et minu vend on pätt, aga mina olen seksikas ja eksootiline. Minu jaoks ei ole okei, kui sa oled mu sõber ja mõtled minust kui "sinu black friend".

Väga paljud inimesed võtsid seda kuulda ja püüavad end harida, aga on ka neid, kellele see kõlas nagu kurtidele kõrvadele. Yasmyn avaldas, millised vastused ta sõnumile Twitteris sai.

Seal kõlas mitmel korral n***** ja tal kästi riigist, kus ta sündinud on, lahkuda.

Foto: Instagram

On ka palju neid, kes Yasmyni ja kogu selle teema kaitseks üles astuvad, aga negatiivne kriitika jäi peale.

Vaatamata kriitikale ja sõimule kinnitab Yasmyn, et on enda üle uhke selle postituse üle.

"Kogu sellest neti sõnavõtust olen ma uhke, et seda tegin, aga oi bljä kui kinnisilmne ja lihtne mõni inimene on," kirjutas ta Twitter.