„Eks see ennustamine on suhteliselt tänamatu töö. Kuna sümptomid avalduvad väga palju hiljem, siis pole ju tegelikult teada, kust nakatusin,“ sõnas Maia haiguse kohta ja lisas, et on omalt poolt hoiatanud neid, kellega ta lähipäevil kokku oli puutunud.

Lauljannal avaldusid tavapärased sümptomid, mis viitasid haigestumisele: kurguvalu, köha, nohu ja palavik. Vahtramäe ravib end auru tegemisega ja joob palju vett.

Artisti meeleolu on hetkel üsna kurvameelne. „Väga olulised projektid peavad korraks haiguse pärast pausile jääma. Samuti jäi ära Võsu Rannafestivali esinemine, kuhu viimasel hetkel sai leidud asendus... Ma pole selline inimene, kes lubatud töid-koostöid ellu ei viiks. Paraku seekord ei jäänud muud üle,“ tõdes Maia.

Trennitegemisest ta kodusel perioodil loobuda ei plaani - ta plaanib kasutada MyFitnessi Netfiti programmi. „Kui tervis lubab, teen nüüd karantiini ajal iseseisvalt trenni. Muidugi, kui ma jaksan - hetkel ei oska veel ennustada ette koroona kulgu,“ ütles Vahtramäe ega soovi oma keha üle koormata. „Kui keha nõuab, võtan siiski aja maha ja annan endale puhkust, proovin raamatuid lugeda. Võtan aja maha ja kasutan seda puhkamiseks,“ ütles Maia.