Eurovisioni kuulsaimal fännisaidil Wiwibloggs saavad huvilised hääletada selle esimesest veerandfinaalist edasi pääsenud laulu poolt, mis neile enim meeldis. Hetkel on hääletust juhtimas Jaagup Tuisk ja tema pala "Kui vaid" (29,3%). Tema kannul on Stig Rästa ja laul "Interstellar" (24,1%). Viimast kohta hoiab Boamadu ja nende võistluslugu "Mitte kauaks" (10,9%).

Kommentaaride seas on populaarseimaks arvamuseks see, et "Eesti Laulul" on juba tavaks saanud see, et žüriil on maitset, aga hääletajatel pole. Samuti imestavad mitmed rahvusvahelised fännid, et populaarne ansambel Traffic poolfinaali ukse taha jäi.

"Staaristaatus kindlasti aitas täna, kuid ei saa eestlastele pahaks panna, et nad on huvitatud selleks, kuidas hakkavad välja nägema Jaagupi, Stigi ja Evelini lavalised esitused," seisab ühes kommentaaris, mis on saanud palju toetust.

"Eestlased peavad saama üle sellest hullusest, et esineb tavaline mees täiesti tavalise popplooga," arvab teine fänn vihjates sellele, et viimase kolme aasta jooksul on meie võitjateks olnud Uku Suviste ja Victor Crone.

Palju toetust saab Evelin Samueli lugu, mida võrreldakse ABBA hittidega. Eurovisioni andunud fännide arvates saaks see lõppvõistlusel kindlasti suure toetuse osaliseks.