Kenneth Rüütli (31) kohtus täna, 3.augustil, esmakordselt oma personaaltreeneri Indrek Viskaga. Uurime Kennethilt, millised on muljed.

„Kehakoostises mul niiväga üllatusi ei tulnud. Arvasime treeneriga mõlemad, et lihasmassi on pisut rohkem, kui tegelikult on, aga nagu kehaanalüüs näitas, siis kasvuruumi on tegelikkuses rohkem. Olen normaalkaalus ja suund on atleetliku kehatüübi poole. Eesmärgiks võtsime treeneriga kasvatada +4kg lihasmassi novembrikuuks, mis muidugi tundub päris hullumeelne.

Mis Sulle kõige raskem selle eesmärgi saavutamise juures tundub?

„Kui ma täna söön ca 2000 kalorit päevas – mõnel päeval rohkem, mõnel päeval vähem – eriti suvel - siis nüüd peaksin hakkama sööma 3373 kalorit. Rämpstoitu süües tuleb selline kaloraaž väga lihtsalt, aga kui süüa tervislikku ja tasakaalustatud toitu, siis see on ikka päris suur kogus ca 1,5 korda rohkem kui ma olen harjunud sööma.“

Kuidas läks aga jõusaalis? Mis seal kõige rohkem muutmist vajab?

„Täna tegime läbi erinevaid harjutusi, katsetasime keha üldist vastupidavust, et aru saada, milline on tänane tase. Vastavalt sellele saab treener alles koostada treeningkava ja õige jõutrenn läheb lahti alles neljapäeval.

Kas nüüd tuleb hakata rohkem aega lava asemel veetma jõusaalis?

„Ei , tegelikult mitte. Treeningharjumus on mul kenasti olemas – külastan praegugi hommikuti 3-4 korda nädalas jõusaali. Nüüd hakkan personaaltreeneriga käima 2 korda nädalas ja 1-2 korda treenin iseseisvalt kava järgi. Pigem on hetkel võtmesõna õigesti treenimisel ning toitumise korrigeerimisel, esinemisi trennis käimine ei sega.