Süvari tunnistas, et tema suhe endise elukaaslasega oli väga toksiline ning ta kannatas vaimse terrori all. „Ma arvan, et kui ma selle inimesega koos ei oleks olnud, siis ma ei oleks elu sees sellisele asjale jah öelnud,“ tunnistas Oskar, kelle sõnul oli tema endine elukaaslane just see inimene, kes surus meest narkootikumidega tegelema.

„Tundsin, et ma pean selle inimese jaoks kõik tegema – see oli üks osa sellest,“ tunnistas ta.

„Korrutasin endale, et kui ma tahan edukat suhet, siis ma pean kannatama inimese terrorit,“ tõdes Süvari, kes oleks pidanud toona selle inimese juurest ära minema.

2020. aasta augustis, mil sai avapaugu „Rannamaja“ uus, järjekorras teine hooaeg, märkasid paljud, et värvikast seltskonnast oli puudu end biseksuaalseks ja vabameelseks noormeheks tituleerinud Oskar Süvari. Tollane TV3 programmijuht Raimo Kummer oskas siis Kroonikale öelda vaid seda, et Oskar viibis kinnipidamisasutuses. Miks küll – jäi tol korral suureks saladuseks. Olukorda hoidusid täpsemalt kommenteerimast ka saate kaasosalised.

Sellegipoolest levisid kuluaarides jutud, et Oskar oli olnud seotud narkootiliste ainetega. 2021. aasta jaanuari lõpus said mitmed kuuldused ka kinnitust: Põhja ringkonnaprokuratuur esitas süüdistuse 15 inimesele vähemalt 2,1 miljoni euro väärtuses keelatud ainete käitlemises, mida toodi Euroopa riikidest Eestisse edasimüügi eesmärgil.

Kroonikal avanes toona eksklusiivne võimalus teha Süvariga intervjuu otse Tallinna Vanglast. Oskar rääkis ausalt ja valehäbita, milline oli elu vanglas, kuidas kõik täpsemalt juhtus ning millised olid tema tunded kogu toimunu suhtes. Loe pikemalt SIIT!