Õhtuleht kirjutab, et kui varem oli Andrese Instagramis üpris tihti näha kauneid pilte abikaasa Birgitiga, siis nüüdseks on kõik ühised pildid mehe sotsiaalmeediakontolt kadunud. Õhtulehele oli saabunud vihje, justkui oleks paar lahku läinud ning nad võtsid Andresega ühendust, et uurida, kas tõesti on abielu läbi või tegemist lihtsalt rumala kuulujutuga. Raadiohääl tänab huvi tundmast, aga jääb kidakeelseks: „Mul ei ole mitte midagi kahjuks teile kommenteerida.“

Paludes, kas Andres saaks selle info vähemalt kinnitada või ümber lükata, vastab mees väljaandele vaid: „Kahjuks ei saa.“

Viimane pilt, kus paistab, et Andres ja Birgit koos mehe Instagramis figureerivad, pärineb 2020. aasta 24. veebruarist. Andres on foto juurde märkinud teemaviited 'armastus' ja 'naine'. Fotol istuvad nad kahekesi Dubais ja naudivad päikeseloojangut.

Alles selle aasta jaanuaris tähistas Andres oma kaasaga kaheksat koosoldud aastat. „Kaheksa aastat seiklusi, armastust, nagelemisi, ütlemisi, hoolimist ja palju muud. Paneme aga edasi!“ kirjutas Andres Instagrami, lisades juurde pildikollaaži nende ühistest aastatest. Praeguseks on aga postitus maha võetud.

Kroonika kirjutas 2017. aasta juulis, et Birgit ja Andres Puusepp abiellusid tõeliselt kaunil kuupäeval - 07. juulil 2017, pulmapidu toimus Saaremaal Rüütli hotellis. Paar kihlus pea aasta enne abiellumist.