Foto tehti 18. septembril Buckinghami palees ning pildil seisavad kõik naeratava näoga. Camilla ja Walesi printsess Catherine kannavad mõlemad tumedat kleiti ning kuningas Charles III ja Walesi prints William kannavad ülikonda ja lipsu.

Briti kuningliku perekonna ametlikule Instagrami kontole postitatud pilt on paari päevaga saanud pisut alla miljoni meeldimise ja üle kuue tuhande kommentaari. Kommentaarides kiidetakse Williamit ja Kate'i. „Monarhia olevik ja tulevik on kindlates kätes,“ kirjutati ühes kommentaaris. „Tõeliselt fantastiline nelik. Kuninganna Elizabeth oleks nende üle väga uhke,“ arvas teine fänn.

Vastuvõtule, kus pilt tehti, kutsuti esialgu ka Charles III teine poeg prints Harry koos oma abikaasa Meghan Markle'iga, kuid nende kutse võeti hiljem tagasi. Nimelt oli üritus mõeldud aktiivselt kuningakoda esindavatele liikmetele ning kuningakoja ametnikud olid need, kes Harry ja Meghani kutsumisele pidurit tõmbasid. Sussexi hertsogipaar loobus paar aastat tagasi kuninglikest kohustustest ning elab juba pikemat aega Ameerika Ühendriikides Californias, vahendab Entertainment Tonight.