Raul ja Romet käisid põhikoolis Lasnamäe Üldgümnaasiumis. „Me pigem ei olnud tavalised. Oleme siiani paljude silmis uskumatu nähtus – universum viskas vimkat ja tegi ühte tüüpi kaks. Tihti nähti meid kui veits tulnukaid, kes omas maailmas elavad. Üldjuhul kogunes meie ümber häid sõpru, kelle silmis olid kaksikud ülimalt lahe nähtus,“ meenutas Romet, kuidas koolis neisse suhtuti.

Kas kaksikvennad tegid koolis ka teineteise eest eksameid? „Meie IQ on suhteliselt samal tasemel, seega väga pole kasu, kui me teineteise eest eksameid või teste teeks, sest tulemus tuleks üpris sarnane. Näiteks mata lõpueksamil saime mõlemad 94 punkti,“ sõnas Raul.

„Aga me tegime enam-vähem kogu gümnaasiumi nii, et jaotasime ära, mis kodutööd keegi teeb. Ükskord oli meil geograafia test riikide pealinnade peale ja siis me jagasime pooleks: üks õppis ühed ja teine teised pealinnad ning kontrolltöö ajal vahetasime tööd ära,“ rääkis Romet.

Kõige parema tünga tegid vennad Rometi sõnul hoopis gümnaasiumi lõpuaktusel. „Käisime teineteise eest diplomil järel ja pidime teineteise eest allkirja ka andma. Aga isegi meie allkirjad on suhteliselt samad,“ ütles ta.

Jaga
Kommentaarid