Airapetjan jagas uudist Instagrami vahendusel kirjutades: „Vici on võetud!“ hõiskas ta, avaldades foto, kus Victoria näitab oma sõrmes kaunist kihlasõrmust.

Palju õnne ka Kroonika toimetuse poolt!

Stefan teatas koos Victoriaga lapseootusest tänavu augustis. Muusik postitas Instagrami pildi, kus ta koos kallimaga poseerib ja kätt hellalt naise kõhul hoiab.

Päev hiljem rääkisid Stefan ja Victoria „Ringvaatele“ antud intervjuus, kuidas naine lauljale beebiuudise teatavaks tegi. Ühel hommikul oli Victoria andnud Stefanile karbikese, kus olid beebisokid ja rasedustest.

Varahommikul ärgates ja karpi nähes oli Stefan esmalt segaduses. „Victoria nägu oli rõõmust nii elevil, et ma mõtlesin, et mis nüüd juhtus,“ kirjeldas Airapetjan karbi kättesaamist ja oli korraks isegi ehmunud. „Avasin karbi ja seal oli see tore üllatus,“ rääkis Stefan oma emotsioonidest, kui sai teada, et saab isaks.

Paari beebi peaks ilmavalgust nägema tõeliselt maagilisel kuupäeval – 24. detsembril. Samal päeval on ka Stefan sündinud.

Selle aasta mais andis Stefan Kroonikale intervjuu, kus sõnas, et peres võiks olla kolm last. „Jah, kolm oleks hea. Tegelikult nii palju, kui Victoria lapsi tahab ja saab, nii palju meil lapsi tulebki,“ sõnas Stefan.

Intervjuus rääkis laulja, mis talle Victoria puhul kõige rohkem meeldib. „Tutvumise alguses näed inimest ühtemoodi, hiljem, kui oled teda tundma õppinud, teisiti. Alguses vaatad välimust, kuulad, kuidas ta räägib, mida mõtleb. Hiljem on tähtis, kas teie vahel tekib hingeline side ja kas te täiendate teineteist. Seda kõike olen Victoriaga tundnud – ta on täiesti minu inimene. Oleme palju koos läbi elanud ja hoiame teineteist tohutult. Meil on hea klapp, sarnased mõtted ja maitsed. Ja muidugi – tõmme on suur!“

SAMAL TEEMAL

Jaga
Kommentaarid