Kontaveit postitas oma Instagrami mitmeid pilte endast ja Lepistust puhkusereisil. Enamus fotodel poseerivad nad koos ja paistavad puhkust nautivat täiel rinnal. Esimesel pildil on Anett ja Brent basseinis, teisel poseerivad nad kose juures. Samuti sai paar osa snorgeldamisest ning Anett lisas ka sellest pildi oma sotsiaalmeediakontole. „Mälestusi luues,“ kirjutas Kontaveit armsa pildiseeria juurde.

Tunni ajaga on tennisisti postitus saanud juba üle 4500 meeldimise ja arvukalt kommentaare. Enamasti sõnatakse, et tegemist on tõeliselt kuuma paariga.

Esimesed infokillud Eesti esitennisisti ja vutiässa suhtest ilmnesid märtsi alguses, kui Brent jagas sotsiaalmeedias fotot muhelevast Anetist, kes parasjagu caffè latte`t nautis. Kas Eesti esireket on võitnud jalgpalluri südame? Just nii hõikas meedia oma esimeses infokillus avalikkusele sportlaste võimalikust suhtest.

„Ma ei pea hetkel vajalikuks seda teemat arutada,“ vastas Lepistu toona Õhtulehele. „Ma ei oska hetkel sellele küsimusele vastata. Las... Ma arvan, et see teema ei ole praegu kõige olulisem.“

Kuu aega hiljem oli suhe tõenäoliselt arenenud faasi, kus Brent oli juba märksa avameelsem. Jalgpallur tunnistas Coolbeti dokumentaalsarja „Võidu nimel: FCI Levadia“ esimeses osas, et tema ja tennisetäht Anett Kontaveit on tõesti paar. Dokumentaalsarjas esitatud otsesele küsimusele, kas tal on Kontaveitiga suhe, vastas jalgpallur naerdes: „On ikka, jah.“