Antti rääkis Kroonikale antud intervjuus, et tema rajum periood jäi aega, kui ta oli vanuses 23-30. Kammiste tunnistas, et polnud rokkar, kes kraanikausse lõhkus, kuid omamoodi lollusi tegi ta ikka. „Nende üle ei ole vaja uhke olla, aga samas pole põhjust neid ka maapõhja häbeneda,“ sõnas Antti naerdes.

Muusik tõi välja ka ühe piinliku loo enda minevikust. „Raul Sepper oma raamatut kirjutades küsis mu käest, kas ta võib selle sisse kirjutada, kuidas ma Siiri Sisaski pulmas oma süntesaatori läbi seina viskasin. Ütlesin, et võid küll. Süntesaatori lõhkusin tookord ära ja mängu eest ma palka ei saanud, aga… Raul ei pannud seda raamatusse sisse,“ muigas Kammiste.

„Meil oli tookord Toivo Nilsoni, Kunnar Suviste, Riho Lilje ja Raul Sepperiga tantsubänd. Pidin pulmas esitama uue loo, kus mängisin klahve ja laulsin, aga keegi arvas, et tegin seda valesti – laulsin valesid sõnu ja mingi akord läinud samuti valesti. Vihastasin selle peale. Ju siis olid ka pinged õhus. Ma pulli pärast teen muid veidraid asju, aga asjad lähevad katki tavaliselt siis, kui vihastan,“ rääkis Antti ja puhkes naerma. „Ja tavaliselt kallid asjad, odavaid ma ei lõhu.“

Praegul on Kammistel kunagist seika aga naljakas meenutada. „Järgmisel päeval keerasin süntesaatori juppideks lahti ja lükkasin plekist ümbrisest mõned suuremad mõlgid välja. Klahvid, mis puruks läksid, tõstsin klaviatuuril ümber kohtadesse, kus neid vähem kasutada tuli, ja mängisin selle pilliga edasi,“ sõnas muusik.

Jaga
Kommentaarid