„Kostüümide eelarve on väga tagasihoidlik ja sellest tõelist glamuuri välja võluda on väga keeruline. Eelarve on langenud mitu korda,“ tõdes Laanetu intervjuus.

„Õnneks saan valida, kas teen näiteks ladinakleidi uhkema ja standardkleidiga hoiame natuke madalamat profiili või mehele me pluusi ei tee. Eelarve on minu käes ja ma saan kombineerida,“ sõnas kostüümikunstnik ja lisas, et kombineerimisvõimalus on saate puhul väga suur pluss. „Kui nii ei oleks, siis eelarve ei võimaldaks kleitidele mitte ühtegi Swarovski kristalli. Minu nimi on seal taga, seega teen nii, et eksklusiivsus ja luksus säiliks, ega aja senti taga. Ilmselgelt panustan kostüümidesse ka oma ressursse,“ lausus Riina.

Peale tema panustavad kostüümidesse ka tantsijad ise, näiteks Kerttu Tänav ja paljud mehed. „Jüri Ratas maksis omast taskust vesti ja pükste eest, mida kandis filmist „Viiskümmend halli varjundit“ inspireeritud tantsu ajal. Meeste riiete eelarve on tõesti madal, terveks hooajaks on üks frakk ja ühed ladinapüksid. Seega saame iga nädal juurde teha vaid ühe ladinapluusi,“ sõnas Laanetu.

Kuna sel aastal on saatel esimest korda stilist, siis saab kostüümivõlur riietada ka kohtunikke ja saatejuhte. Naised kannavad saates Riina enda brändi La Famiglia Couture'i loomingut.

Loe tantsusaate kostüümikunstnikust Riina Laanetust pikemalt edasi siit.