Kroonika kaaneloos räägivad Marko ja Kaisa, et nende tutvus ulatub lausa lapsepõlve. Kuigi mõlemad alustasid tantsimisega väga noorelt ja on tartlased, ei ole nad kunagi tantsinud koos partneritena ega ka ühes rühmas. Nad olid küll samas tantsuklubis nimega Stiil, aga kolme-aastase vanusevahe tõttu erinevates gruppides. Marko on hoopis Kaisa pikaaegse tantsupartneri Martin Parmase lapsepõlvesõber ning nad on aastaid ühte sõpruskonda kuulunud.

Kõik muutus 18 aastat tagasi, kui Räpina tantsulaagris Marko üle rõdude Kaisa kaissu magama puges. „Ühel õhtul tuli Marko minu juurde ega läinudki enam ära. Ta on väga südamlik, sihikindel ja tasakaalukas inimene,“ sõnas Kaisa. Sealt edasi läks kõik loomulikku rada pidi: seitse aastat hiljem palus Marko Taagepera lossis Kaisa kätt ja aasta hiljem abiellusid nad sealsamas. Kuus aastat hiljem sündis poeg Ramon.

„Meie lugu sai alguse ikkagi Kaisa ilust. Ma tema sisemisest ilust sel ajal midagi ei teadnud, kui ma tema voodit külastama hakkasin. Aga teda tundma õppides nägin, et tegemist on äärmiselt armsa ja hooliva inimesega. Tema töökus ja elus edasi arenemise soov on ikka ühe naise kohta imetlusväärne. Samuti meie huumorimeel klapib. Huumor aitab alati,“ lausus Marko.

Jaga
Kommentaarid