Hunt hoiab loomulikult oma tegemistega jälgijaid ikka kursis, postitades sotsiaalmeediasse kadedaksajavaid pilte. „Kell on 9 läbi,“ kirjutas Brigitte fotode juurde.

Möödunud telesügisel nii „Tantsud tähtedega“ kui ka „Vallalise kaunitariga“ eetris olnud Hunt teatas detsembri lõpus, et lendab üksi teisele poole maakera. Ja seda ta tegigi.

Brigitte reisisihtkoht teeb aga vägagi kadedaks. Nimelt lendas ta üksinda Singapuri ja Balile. Välismaal võttis ta üksinda vastu ka uue aasta.

„Ma arvan, et see saab olema väga huvitav,“ ütles ta toona ning lisas, et ootab soovitusi inimestelt, kes on varem seal kandis üksi reisimas käinud.

Teisele poole maakera lendamine polnud aga ainus julgustükk, mida Brigitte kavatses ette võtta. Ta loobus e-sigarettidest ning samuti proovib mõnda aega ilma alkoholita läbi saada. „Äkki näiteks kolm kuud olla täiesti null alko peal, et näha, mis muutused toimuvad,“ selgitas ta otsuse tagamaid. Naise enda sõnul saab ta hingeasjade ravimisega pihta hakata alles siis, kui on need lubadused täidetud.