Aropi Instagrami kontole postitatud videos on näha ja kuulda, kuidas Uku ja Jaanika poeg armsalt laliseb. Poisil on peas hallikas müts, seljas samas toonis jope ja tumedad püksid. „Enki, päästa maailm, mu poeg,“ kirjutas räppar sotsiaalmeediasse postitatud video juurde.

Muusiku fännid kirjutasid oma kommentaarides, et Enki näeb armas välja. „Nii nunnu jutupaunik,“ kirjutas üks kommenteerija. „Palun subtiitreid ka,“ naljatles teine räppari fänn. Paari päevaga on Aropi video saanud üle 1200 meeldimise.

2022. aasta sügisel rääkis Arop oma perekonnast ja elust Kroonikale lähemalt. Tollal sõnas muusik, et perekond on tema jaoks kõige tähtsam. „Kui laps tuleb su ellu, annab ta sulle jõhkralt energiat hoolimata sellest, et oled väsinud ja öösiti üleval. Hakkasin pärast poja sündi justkui rohkem elama, elad iseenda lapsepõlve uuesti läbi. Konkreetne klõps käib ära - justkui keegi paneb tule põlema ja hakkad elus hoopis teisi valikuid tegema. Pere on minu jaoks esimesel kohal,“ lausus Arop ja lisas, et Enki on rahulik laps. „Ta on minu moodi: hästi sotsiaalne, kuid rahulik. Väga tore poiss! Arvan, et temast tuleb mehine mees,“ kirjeldas muusik oma poega Kroonikale sügisel.