„Ringvaates“ oli külas Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula, kes kuulutas välja superhääletuse tulemused. Kaks päeva kestnud telefonihääletuse tulemusena teenisid endale finaalis koha Mia ja Elysa. Rahula sõnas „Ringvaates“, et viimase 45 tunni jooksul anti telefonihääletuse teel 7374 häält.

Tomi selgitas saates lähemalt, miks otsustati tänavu kaks viimast finaalvõistlusele pääsejat vaid telefonihääletuse teel hiljem välja selgitada. „Soovisime anda võimaluse, et finaalis oleks rohkema artiste, ja proovida, kas hääletamine, põnevus ja pinevus üldse toimib. Ma arvan, et see musta hobuse mängu toomine on iseenesest huvitav idee ja mõte,“ avaldas Eesti Laulu peaprodutsent ja lisas, et hääletuse viimane päev oli olnud aktiivne.

Saates avaldas Mia, et temal on edasipääsemise tõttu närv sees. Järgmise kuu aja jooksul plaanib ta teha proove ja valmistuda finaaliks, kus lubab vaatajatele pakkuda midagi põnevat.

Superhääletusel võistlesid peale Mia ja Elysa ka artistid Ellip, Kaw, Merlyn, Neon Letters & Maiko, Linalakk ja Bonzo, Robin Juhkental, Wiiralt ja Carlos Ukareda.

Eesti Laulu esimesest poolfinaalist tagasid pääsu finaali Andreas, Anett x Fredi, Bedwetters, Janek ja OLLIE. Teisest poolfinaalist liitusid nendega ALIKA, SISSI, INGER, Meelik ja m els.

Eesti Laulu produtsendi Tomi Rahula sõnul on 12 looga finaal olnud korraldajate algne plaan, et anda võimalikult paljudele artistidele suure lava kogemus ja samas lisada võistlusele põnevust. Nüüd valmistuvad edasipääsenud artistid finaaliks Tondiraba jäähallis, kus suurem lava ja mahukam saal avavad artistidele uued võimalused anda finaalivääriline etteaste.