„Paljuski nagu mu enda isa (Artur Raidmets-toim). Võib-olla mõnes asjas natuke konkreetsem. Sooviks olla isa, kes enda ambitsioone lapse peal ei rahulda. Ma tahan, et laps valiks ise oma tee ja oleks õnnelik. Oma elukutsevaliku puhul on mul küll palju mõtteid, et oleks võinud valida midagi sellist, millega reaalselt ühiskonda panustan. Hästi raske on mõõta, mida ma näitlejana teen, ja vahel on tunne, et ma olen keskpärane või ei ole piisav. Siis mõtlen eriti, et kellel seda minu tööd vaja on. Oleks hea meel küll, kui mu lapsest saaks arst või jurist, aga lõpuks pole minu asi, mis teda õnnelikuks teeb,“ rääkis Ott.

Saara ja Ott tähistasid novembris kümnendat koosoldud aastat. Tuttavad on nad juba gümnaasiumiajast - õppisid koos Vanalinna Hariduskolleegiumis ja jätkasid õpinguid lavakunstikoolis, kus nende romanss ka alguse sai.

Tuleval suvel mängib Saara koos oma ema Anne Reemanniga suurejoonelises vabaõhulavastuses Ada Lundverit- Saara noort ja Anne vana Adat. Ott töötab endiselt Endla teatri ridades.

Jaga
Kommentaarid