Videos hoiab Laurence käes telefoni, kus ta näeb Milova esitust Eesti Laulu poolfinaalis ja korra Eurovisioni võitnud laulja kommenteerib Alika esinemist. Näiteks on Duncan üllatunud isemängivast klaverist: „Ma tahan endale ühte sellist“.

Veel lausub Laurence, et Alika näeb imeline välja ja kiidab, et lauljanna näeb laval enesekindel välja. „Ta näeb välja, nagu ta jõuaks Eurovisionile,“ kommenteerib Hollandi laulja veel. „Tal on nii tugev hääl,“ sõnab Laurence ühel hetkel.

Kui Alika esinemine läbi saab, ütleb Duncan vaid ühe sõna: „Vau!“. Seejärel Hollandi laulja kogub end ja räägib Milova esitusest lähemalt. „Ta ei karda laval seista ja ma armastan seda. Ma väga-väga loodan, et Alika, sa võlud kõik ära. Ma arvan, et sa said imeliselt hakkama. Ma loodan, et sa esined sama energiaga finaalis, sest see on superstaari kvaliteet. Palju edu, anna endast laupäeval parim ja ma elan sulle kaasa,“ sõnas Duncan lõpetuseks.

Alika tänavuse Eesti Laulu loo „Bridges“ autor on Wouter Hardy. Tegemist on vägagi nõutud produtsendiga, kes töötas ka Hollandi Eurovisioni võiduloo „Arcade“ kallal. Loo esitajaks oli Duncan Laurence, kes võitis lauluvõistluse 2019. aastal.