Kuigi režissööri loomingulise töö pinnalt võib tõusta hooti ka pingeid üles, siis õnneks on Ergol vedanud lähedaste - abikaasa Grete ja tütar Saaraga - kes aitavad tal pingelise perioode leevendada. Samas tõdes ta Kroonikale antud intervjuus, et tema puhul on tegemist „töönarkomaaniga“. „Olen andnud endale lubaduse sellest staatusest aegamisi vabaneda, rohkem töid delegeerida, et ajule veidi vaheldust pakkuda,“ rääkis Ergo.

Kui teda hommikul kohustused ei oota ja kellapeale ärkama ei pea, siis proovib ta kõik vabad hetked just oma kallite inimestega veeta. „Püüan tõepoolest maksimaalselt abikaasale ja tütrele pühenduda, jalutamas käia, mõnes ägedas seltskonnas jaurata või siis täiesti vastutustundetult oma kalli kaasaga diivanil lebotada ja mitte midagi teha,“ lausus režissöör.

Mõned aastad tagasi leidsid tema ja Grete, et rohkem lapsi nad oma perre ei plaani. Kas praeguseks on nad selles osas meelt muutnud? Ergo sõnab, et laste näol on tegemist elu õitega. „Meil on see üks eriti eriline ja kaunis õieke, las see üks ja ainuke jääbki meie aiakest kaunistama,“ sõnas ta.

Ergo paljastas ka, kuidas tema ja Grete oma abielus intiimelu ja vaimu värskena hoiavad. Tuleb välja, et paaril on väljakujunenud põhimõte, mis Ergo sõnul töötab nende puhul sada protsenti. „Magame erinevates voodites,“ avaldas ta.

Tänast vabariigi aastapäeva tähistavad Ergo ja Grete tagasihoidlikult, kuid armsalt. „Kilud leivale, sünnipäevasalat kaussi ja kalli kaasaga diivanile lebosse,“ ütles värskelt „Suvitajate“ filmiga väljatulnud mees muheledes.

Loe Ergo Kulla ja tema uue komöödiafilmi kohta pikemalt edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid