„Nii hirmsat valikut pole pidanud tegema, et üldse midagi ei istu. Alati leidub midagi,“ avaldas Malmsten, kuidas ta filmis mängimist valib.

Malmsteni sõnul on see väga suur kingitus, kui tiim on väga kihvt. „Meil siin Eestis on väga professionaalsed tiimid,“ kiitis näitleja.

„Seda küsimust ma kartsin ja sellele pole üldse lihtne vastata. Ma lugesin seda raamatut ja üks asi, mis mind kõige rohkem kõnetas selle loo juures, oli mingisugune soojus või siirus. Kõik sellised asjad, mis on kõhus olemas, aga väga raske on öelda midagi konkreetset, et miks just see lugu,“ selgitas Mait, miks võttis vastu pakkumise mängida uues mängufilmis.

Ajarändajat Uud kehastab täiskasvanuna Mait Malmsten ja noorena Timotheus Sammul. Teistes rollides teevad kaasa Raivo Trass (sõber Georg), Ivo Uukkivi (noor Georg), Rita Raave (Georgi abikaasa Ruth), Harriet Toompere (Uu abikaasa Tiuks), Tõnu Oja ja Kaarel Pogga (Uu sugulane Paul), Kersti Heinloo ja Lena Barbara Luhse (Pauli pruut Ülle), Kaie Mihkelson (Uu ema), Voldemar Kuslap (Uu isa), Külli Teetamm (noore Uu ema), Hannes Kaljujärv (noore Uu isa), Taavi Teplenkov ja Rasmus Ermel (Uu sõber Doktor) jt.