Lepistu tähistas pühapäeval oma 30. sünnipäeva ja märgilise sünnipäeva puhul postitas tema kallim Kontaveit sotsiaalmeediasse mitmeid pilte neist koos. „Head 30. sünnipäeva, kallis“ kirjutas Anett postituse juurde. „Minu elu on parem koos sinuga,“ sõnas tennistestaar veel ja lisas kirjutise juurde südame emotikoni.

Anetti piltidelt on näha, kuidas ta veedab Brentiga rõõmsalt basseini ääres aega, teisel fotol naudivad nad mõlemad tuhksuhkruga sõõrikuid. Kontaveiti pildiseeria on ööpäevaga kogunud pea 10 tuhat meeldimist ning mitmed kommenteerijad soovivad postituse all samuti Brentile sünnipäeva puhul õnne.

Brent Lepistu mängis viimased kolm aastat FCI Levadia jalgpalliklubis, kuid lõi jaanuari keskel käed Rumeenia kõrgliigas mängiva jalgpalliklubi CS Mioveniga. Reedel jagas ta oma Instagrami kontol lembehetke Anettiga.

Esimesed infokillud Eesti tennisisti ja vutiässa suhtest ilmnesid eelmise aasta märtsi alguses, kui Brent jagas sotsiaalmeedias fotot muhelevast Anetist, kes parasjagu caffè latte`t nautis. Kas Eesti esireket on võitnud jalgpalluri südame? Just nii hõikas meedia oma esimeses infokillus avalikkusele sportlaste võimalikust suhtest.

„Ma ei pea hetkel vajalikuks seda teemat arutada,“ vastas Lepistu toona Õhtulehele. „Ma ei oska hetkel sellele küsimusele vastata. Las... Ma arvan, et see teema ei ole praegu kõige olulisem.“