Robin Valtingu ja Andrei Zevakini hea läbisaamine sai pooljuhuslikult alguse 2020. aasta Eesti Laulu Tartu poolfinaalis. „Meil on muidu väga kokkuhoidev punt ja head sõbrad,“ rääkis Robin kaks aastat tagasi Kroonikale. Loomuliku arenguna viiski sõprus nad juba 2021. aastal esimese ühise YouTube'i videoni.

„Meil lihtsalt on nii sarnane huumorimeel, arutame ja vestleme ka pidevalt samasugustel teemadel,“ tunnistas ta ning lisas, et Andrei kutsus ta videotesse tõenäoliselt sellepärast, et teatud formaadis oleks üksi olnud liiga palju arutamist.

„Lausa siiani tundub veider, et rahvale meie duo nii hullupööra meeldima hakkas. Ühel hetkel avaldasimegi teise osa ning nii üha rohkem jälgijaid sellest pöördesse ka läksid,“ tõdes noormees.

Robin tunnistas, et videotes osalemine on tulnud Andrei soovil ja eestvedamisel. „Omades sellist sõpra, kes sind reaalselt paneb erinevaid asju tegema, on üliimetlusväärne. Ma tõesti ei oleks täna siin, kui Andrei ei oleks soovitanud mul hakata YouTube'iga tegelema,“ on Robin siiralt tänulik Zevakinile.