Eesti Laulul teise koha saavutanud Oliver „Ollie“ Mazurtšakile on nii muusikuteel kui pereelus olnud suunanäitajaks isa, 2 Quick Starti trummar Jüri Mazurtšak.

Ollie rääkis märtsikuus Kroonikale antud intervjuus, et fänne ja heitereid (vihkajaid – toim.) on Eesti Laul ikka juurde toonud. „See on esimene kord, kui mu nimi on niimoodi avalikkuse ette paisatud. Aga ausalt öeldes, mitte midagi ei ole muutunud. Teen ikka samu asju, mida varemgi. Kuna suure osa ajast veedan stuudios, ei ole seda, et käin pidevalt avalikult ringi ja siis kõik vahivad, nagu ma oleks neile võlgu midagi. (Naerab.) Mõni inimene tunneb ikka ära ja see on tore. Eks ma jäin ka enne Eesti Laulu inimestele silma, nii et erilist muutust pole selles osas. Kõige suurem muutus on võib-olla see, et nüüd paljud kirjutavad mulle ja ma püüan vastata nii palju, kui vähegi suudan.“

Bedwetters on Eesti muusikasõbrale tuntud kui pop-punk ansambel, mis tegutses esimest korda aastatel 2004–2013. Bänd lõpetas tegevuse 2013. aastal, kuid tegutseb taas 2022. aastast. Eesti Laulul astus bänd üles looga „Monsters“ ning saavutas superfinaalis kolmanda koha.

Ansamblit Bedwetters on võimalik uuesti näha juba 07. juuli Pärnu Rannapargis toimuval Beach Grind 2023 festivalil.