Nimel mängib Sukk Eesti ja Soome teatrite ühislavastuses „Varumehed/Varamiehet“, mistarvis on ta pidanud viimasel ajal olema rohkem kodust ära, kuna enamik proove toimusid Helsingis.

„Mu elukaaslane Eliis-Beth on õpetaja, nii et meie graafik on nagunii selline, et me kodus näeme väga harva. Kui mina ärkan, on tema läinud, ja kui mina koju tulen, siis tema juba magab. Nii et ei ole hullu midagi,“ rääkis Sukk Õhtulehele.

Ta lisas ka, et kui tema tütar Lisanne käis klassiga Soomes, siis nad helistasid, ent proovide tõttu ei saanud Sukk tütrega põhjanaabrite juures trehvata.

„Käin vahepeal kodus riideid pesemas ja siis Helsingisse tagasi,“ kirjeldas Sukk enda viimase aja elukorraldust.

Tänavusel EFTA galal pälvis Sukk parima meesnäitleja sarjas tiitli. Võit tuli talle suure üllatusena. „Eks neid nominatsioone on olnud. Ja ma olen hakanud harjuma sellega, et kui nominatsioon on, siis tuleme lihtsalt rõõmsalt peole, oleme ilusad ja lähme eluga edasi. Aga valituks osutuda - see on üllatav,“ avaldas Sukk Kroonikale oma esimesed emotsioonid pärast auhinna pälvimist.

Intervjuus meenutas Tiit oma esimest võttepäeva „ENSV“ sarjas. Tiidu sõnul pidi tema tegelane Paavo pimedas köögis ära jooma toore muna läbi munakoore.

Auhinna tähistamist alustab ta sellest, et püüab sellest esmalt aru saada. Veel tänas Tiit intervjuus vaatajaid ja žüriid. „See on nagu üks suur soe pehme pai,“ lausus ta.