19. mail Tallinnas esinev Ukraina staar pidi algselt andma kontserdi tänavu märtsis, kuid jäi siis haigeks.

Alles möödunud nädalavahetusel esines Danilko Eurovisioni finaalis Liverpoolis, kus astus üles umbes minutilise kavaga. Vene meedia oli selle pärast muidugi nördinud. Vene meedia nimetas Serdutška lavaletoomist ja Venemaaga hüvastijätmist barbaarseks käitumiseks, millega väljendati tegelikult hoopis meeleheidet.

Asja kohta võttis sõna isegi Sergei Lavrov. „Praegu on Andri olukord haletsusväärne. Ta teab hästi, et tee Venemaale on tema ees igaveseks suletud. Raha, mida ta siin riigis teenis, on kadunud ja seda olukorda ei saagi kuidagi enam taastada,“ ütles end muusiku lähedaseks sõbraks nimetav Lavrov Venemaa meediale.

1. aprillil 1993. aastal esines Danilko esmakordselt Verka Serdutška rollis Poltaava huumorifestivalil „Humoriina“.

Samal kuupäeval 1994. aastal pälvis ta samanimelisel festivalil Harkovis peapreemia, misjärel toimus tema teledebüüt kohalikus telekanalis Privat TV (Приват ТВ). 1995. aasta märtsis lisandus peapreemia rahvusvahelisel noorte artistide festivalil „Море смеха“.

2007. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Helsingis esindas ta Ukrainat lauluga „Dancing Lasha Tumbai“ ning pälvis finaalis 2. koha.

Ta on mänginud mitmes filmis ja aastatel 2016–2017 oli ta telesaate „Ukraina X-Faktor“ žürii liige.

Tema tuntumaid hitid on „Vsjo budet horošo“, „Tuk-tuk-tuk“, „Ja popala na ljubovj“ ja „Dolce & Gabbana“.

Verka esines Eestis esimest korda 2009. aastal. Toona Tallinnas esitas Serdutška nii uusi lugusid kui ka vanu hitte. Samuti kõlas ka tema skandaalne lugu „Do-re-mi“, mille esitamine tal toona Gruusias keelati, sest seal oldi arvamusel, et laulu sõnad pole poliitiliselt korrektsed.