Ansambli esimese maailmatuuri „Loud Kids“ täielikult välja müüdud kontsert algas kell 20 ja juba esimestest nootidest peale vappus kogu Unibet Arena. Fänne oli kohale tulnud nii Eestist, kui ka lähiriikidest ja loomulikult ka Itaaliast.

Muide, suurimad fännid olid bändi oodates Unibet Arena juures veetnud enne kontserti juba kaks ööd. Kroonika tegi nendega ka juttu.

Kontserdi ametlik järelpidu toimus Helitehases, kus astusid üles DJ-setiga FRAT-i peosarja eestvedajad räppar villemdrillem ja muusikud Karl Killing ning Coldfire ja Samoginson.

Tänavamuusikutena alustanud Itaalia rokkbänd Måneskin sai alguse 2016. aastal, kui vokalist Damiano, bassist Victoria, kitarrist Thomas ja trummar Ethan kohtusid ning endale nime valisid. Taani keeles tähendab måneskin kuuvalgust ja seda soovitas Victoria, kes on ka ise poolenisti taanlane. Bändi muusikat saab kirjeldada erinevate muusikaliste mõjutajate seguna – on nii rock’n’roll'i, räppi ja hiphoppi, reggae't, funki ja popi, mida kõike hoiab koos solisti Damiano hingestatud vokaal.