Ametlik järelpidu toimus klubis Helitehas, kus astusid üles DJ-setiga FRAT-i peosarja eestvedajad villemdrillem ja Karl Killing ning Coldfire ja Samoginson.

Peol viibinud Kroonika reporteri sõnul võis kuulsamate külaliste seas märgata näitleja Juss Haasmad ja juutuubereid Maria Rannavälit ja Evert Poomi. Rahvast peol ei olnud liiga palju, mistõttu ei tekkinud ka järjekordi. Peo tipphetk saabus aga siis, kui DJ mängis Soome eurolugu „Cha Cha Cha“. „Rahvas läks täiesti pöördesse,“ kirjeldas reporter.

Uksed avati kell 22:30, üritus kestis kella neljani öösel.

Reede õhtul toimus Tallinnas Unibet Arenal Eurovisioni võitja ja paljude lemmiku, Itaalia rokkbändi Måneskin suur kontsert. Mõned tunnid enne kontserti algust tungles aga juba päris suur rahvamass kontserdipaiga ukse taga, et ikka oma lemmikut vaatama pääseda. Bänd ise aga pani terve Arena rõkkama!

Ansambli esimese maailmatuuri „Loud Kids“ täielikult välja müüdud kontsert algas kell 20 ja juba esimestest nootidest peale vappus kogu Unibet Arena. Fänne oli kohale tulnud nii Eestist, kui ka lähiriikidest ja loomulikult ka Itaaliast.