Mõnda aega tagasi soovisid William ja Kate oma armsast, kuid väikesest Adelaide Cottage'ist ära kolida, kuna seal on nende perekonnale ruumi vähe. Lisaks kuninglikule paarile resideeruvad majas ka nende lapsed George, Charlotte ja Louis ning perekond tundis, et nad elavad kitsastes tingimustes.

William ja Kate soovisid end sisse seada hoopis Royal Lodge'is, kus hetkel elab prints Andrew, kuid nad ei saa seda teha. Williami jonnakas lähisugulane keeldub nimelt majast välja kolima. Juba kevadel survestas Andrew'd tema vend kuningas Charles III, et too majast välja koliks ja Royal Lodge'i asemel end Frogmore Cottage'is sisse seaks. Prints Andrew aga keeldus sellest.

Nüüd on aga William ja Kate oma meelt muutnud ega plaanigi end Royal Lodge'is sisse seada. Üks paari tundev lähedane allikas sõnas, et prints ja printsess tunnevad end koos lastega Adelaide Cottage'is „ülimalt rõõmsalt“ ega soovi oma perekonnaga sealt lahkuda. Samuti pole nende jaoks ideaalne kogu logistika, mis ümberkolimisega kaasneks.

Väidetavalt oli kuningas Charles alles hiljaaegu palunud oma vennal taas Royal Lodge'ist lahkuda, et 30 toaga häärber Williami ja Kate'i kasutusse anda. Hetkel peab viieliikmeline pere hakkama saama nelja toaga majapidamises, vahendab OK! Magazine.

Mitmed allikad selgitasid, et kui William ja Kate koliksid lastega uhkesse häärberisse, tekiksid probleemid nende turvalisusega, kuna Royal Lodge asub Windsori lossi turvaperimeetrist väljas. Kolimise tõttu peaks Charles välja käima suure summa, et Williami, Kate'i ja nende laste turvalisus tagada, kuid vaevalt see Briti maksumaksjat rõõmustaks.