Paar on juba teadnud üksteist mõningat aega: „Esimest korda kohtusime tegelikult 18 aastat tagasi Saaremaal Tika talus, kus olime koos ratsalaagris,“ ütleb Terras. Noorte armastus sai alguse sõprusest ja nüüd on nad lahutamatud.

Hilisemas elus kohtusid paar uuesti, kui Pihlak liitus erakonnaga Eesti 200. Aasta alguses korraldati üritus, kus mängiti kurikuulsat „Rooside sõda“. Paar oli ühtlasi ka samas meeskonnas. „Ma ei armunud tema pakendisse, vaid tema olemisse ja sellesse, kuidas ta paneb ruumi särama. Tinderi ajastul käib üldiselt kõik teistpidi - kõigepealt vaatad pakendit, siis alles hakkad sisu vaatama,“ jutustab Terras.

Teineteisesse armuma pani mõlema südamlikkus ja Terrase tarkus. „Üheksal korral kümnest oskab ta mu retoorilisele küsimusele „kus mu telefon on“ väga täpselt vastata,“ ütles Pihlak naerdes.

Mõlemal on ühine arusaam, et headuse eest ei pea maksma, vaid tuleb kõigile jagada. Paar täiendab üksteist igas mõttes, neid ühendab ka missioonitunne. Terras ja Pihlak soovib panustada end ümbritsevasse keskkonda ja inimestele head teha.

Hendrik Terras ja Maria Pihlak valmistuvad kokku kolima. Maria ütleb, et neil on palju ühiseid unistusi ja tulevikuplaane, aga palju olulisem olevat see, et neil mõlemal on ka palju eraldiseisvaid unistusi.