Selle nädala kolmapäeval avaldas näitleja Jan Uuspõld meediale läkitatud teates, et tema ja Brigita Antoni võimsa leegiga põlenud suhe on läbi. „See, mis meid maikuus tabas, oli armumine. Tänaseks olen aru saanud, et minu enam kui kümne aasta jooksul suure töö tulemusena üles ehitatud armastus on endiselt seal, kus on minu laps ja pere,“ seisis Jani pöördumises. „Oleme teineteisele tänulikud koosveedetud hetkede eest ja soovime vastastikku ainult head,“ tõdes näitleja veel.

Ka Brigita kinnitas lahkuminekut tol päeval Kroonikale. „Eks vaatame, mis tulevik toob, aga hetkel otsustasime nii jah. Hetkel on nii kõigile parim,“ kommenteeris ta lahkuminekut.

Loe Jani ja Brigita mõtteid oma suhtest selle alguses SIIT!

Pakendikeskus haaras härjal sarvist ning pööras Jani ja Brigita humoorikaks reklaamiks. „Jan, kui üks leek kustub, siis süüta teine,“ kirjutatakse nende Facebooki tehtud postituses, kus pakutakse tulepakke soodushinnaga. „Muinasjutt võib jätkuda näiteks muinastulede ööl. Tänu tulepakule on lihtne leeki uuesti läita. Ostad ühe, saad teise tasuta kaasa,“ seisab Pakendikeskuse reklaami kõrval veel.

Netirahvast pani reklaam muigama ja seda kiideti Facebooki kommentaariumis. „Super, kull ikka oskate genereerida,“ kirjutas üks kommenteerija, keda postitus naerma ajas. „Kes see geenius neid kirjutab? Super pärl,“ kiitis ka teine Facebooki kasutaja.