Mikael Meema „Palderjani“ tuuril astusid soojendusartistidena üles koomikud Endrik Puntso, Mattias Naan ja üllatusesinejana Ari Matti Mustonen. Kroonika käis tuuri 17. septembril Kaja kultuurikeskuses lähemalt piilumas. Panime pilgu peale sellele, kuidas koomikud üheks esinemiseks valmistuvad, mida lavataguses ruumis räägivad ja millised on nende muljed pärast laval esinemist.

Septembri alguses Kroonikale antud intervjuus rääkis Mikael lähemalt oma „Palderjani“ tuurist ja tutvustas koomikuna tegutsemise tausta. „„Palderjan“ kirjeldab mind. Mu kunagine sõiduõpetaja ristis mind Palderjanipoisiks, sest ma olevat õppesõidu ajal liiga rahulik olnud. Terve elu on kõik mu tuttavad ja lähedased öelnud, et ma olen rahulik, flegmaatiline, kõige aeglasem inimene, keda nad teavad. Tundsin, et „Palderjan“ võiks sobida selle tuuri nimeks,“ lausus Mikael siis.

Eesti komöödiavaldkonnas plaanib ta kindlasti edasi pürgida. „Mul on veel palju tõestada, palju saavutada. Koomikukarjäärile ma niipea joont alla ei tõmba. Tahaksin olla nagu stand-up’i suurkuju George Carlin, kes põhimõtteliselt surmani esines ja hallipäiselt andis ikka uusi tunde välja,“ lausus Mikael.

Loe Mikael Meema Kroonikale antud intervjuud pikemalt edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid