Kristjan Jõekalda, Teet Margna ja nende „Kahe kange“ võttetiim asusid Kaukaasia poole teele 2. oktoobril. Telemehed näitavad sotsiaalmeedias agaralt oma reisiseiklusi ja jagavad põnevaid kaadreid jälgijatega.

Teisipäeva õhtul postitas tänavu Kroonika poolt aasta suunamudija tiitliga pärjatud Kristjan oma Instagrami kontole pildi, kus poseerib koos Mart Mardisaluga. Foto juurde on märgitud asukohana Gruusia pealinn Thbilisi. „Mina koos legendiga,“ kirjutas fotol rõõmsa näoga poseeriv Kristjan oma postituse juurde.

Kristjan Jõekalda kohtus Gruusias Mart Mardisaluga

Mart Mardisalu on juba pikalt olnud Gruusiaga seotud, kuna seal elavad tema laps ja Gruusia suursaadikust abikaasa Riina Kaljulaid.

2021. aastal taandus ta TV3 uudisesaate peaprodutsendi kohalt ja on sellest ajast saati rohkem aega Gruusias veetnud. Sama aasta mais Kroonikale antud intervjuus ei osanud ta veel kommenteerida, kuidas oma aega ja elu Eesti ja Gruusia vahel jagama hakkab. „Plaan on hakata aega mingi rütmiga jagama, rohkem siiski seal olles,“ lausus Mardisalu tollal.

Septembri lõpus Kroonikale antud intervjuus muljetas „Kahe kange“ tegus saatejuht Teet Margna eesootavast reisist rohkem. Ta tõdes, et reisitakse piirkonda, kus on hetkel väga ärevad ajad.

„Me teame, mis toimub Mägi-Karabahhis, kus Armeenia sõjavägi just alla andis ja sealt regioonist lahkus, ja Aserbaidžaan võttis selle enda kontrolli alla. Me teame, kui ärevad on sündmused Armeenias, kus on praegu riigipöörde võimalus õhus. Loodame, et seda muidugi ei juhtu, aga igal juhul on seal praegu väga pinevad ajad. Ma loodan, et need ei ole igas piirkonnas, et me näeme endiselt inimesi rõõmsatena ja oma tavaelu elamas. Igal juhul olen väga põnevil meie eeloleva reisi osas!“ muljetas Teet toona.

Loe Teet Margna muljetest enne reisi pikemalt edasi SIIT!