Tänavu 2. oktoobril teele asunud Jõekalda postitas kolmapäeval oma Instagrami fotosid ja video Tallinna lennujaamast ja rõõmustas: „Lõpuks tagasi Eestis!“ Armastatud telenägu olid lennujaama vastu võtma tulnud ka pojad Kristofer ja Robert. Kolmiku armsast embusest lennujaamas postitas Kristjan ka väikese video.

Siiski tundub, et reis oli Kristjani jaoks päris väsitav, kuna juba mõned tunnid hiljem magas ta kodus diivanil. Sellest tegevusest tegi salaja pildi tema naine Maris.

Septembri lõpus Kroonikale antud intervjuus muljetas „Kahe kange“ tegus saatejuht Teet Margna eesootavast reisist rohkem. Ta tõdes, et reisitakse piirkonda, kus on praegu väga ärevad ajad.

„Me teame, mis toimub Mägi-Karabahhis, kus Armeenia sõjavägi just alla andis ja sealt regioonist lahkus, ja Aserbaidžaan võttis selle enda kontrolli alla. Me teame, kui ärevad on sündmused Armeenias, kus on praegu riigipöörde võimalus õhus. Loodame, et seda muidugi ei juhtu, aga igal juhul on seal praegu väga pinevad ajad. Ma loodan, et need ei ole igas piirkonnas, et me näeme endiselt inimesi rõõmsatena ja oma tavaelu elamas. Igal juhul olen väga põnevil meie eeloleva reisi osas!“ muljetas Teet toona.

Loe Teet Margna muljetest enne reisi pikemalt edasi SIIT!

Kroonika on Teedu ja Kristjani reisist kajastanud ka seika, kui nad kohtusid oma reisil legendaarse Mart Mardisaluga. Sellest saab lugeda siit!