Weekend Festival annab teada, et sündmuse artistide nimistusse on lisandunud sellised suurnimed nagu Alan Walker, Tiësto, Wade, Miane, Coone ja Dion Visser. Eelnevalt on teatatud, et üles astuvad Timmy Trumpet, Ann Clue, Boris Brejcha, Da Tweekaz, Darude, Deniz Bul, Kanine, Moritz Hofbauer, Showtek, Sub Zero Project, Tungevaag, Vibe Chemistry ja Will Sparks.

Weekend Festival toimub järgmisel aastal Vermo Arenale, mis on kuulus hobuste võidusõidurada ning mis mahutab umbes 20 000 inimest. Ürituse seekordne toimumiskoht asub kümne minuti kaugusel Helsingi kesklinnast.

2012. aastast toimuv Weekend Festival on olnud läbi aegade suurim Soome elektroonilise muusika festival, mis pakub külastajaile tipptasemel produktsiooni, mitmeid lavasid ning maailmakuulsaid artiste. Märkimisväärne on, et tänavu ületas piletite eelmüügile registreerunute arv 15 000 piiri, mis on palju kõrgem kui eelmiste aastate vastavad näitajad.

Festivalile Weekend Festival 2024 on sissepääs alates 18-eluaastast. Festivali turundusjuht Atro Anttila põhjendas novembris vanusepiirangu kehtestamist sellega, et alaealiste festivalikülastajate arv on aastatega vähenenud - vaid umbes kaks protsenti 2023. aastal külastanutest olid alaealised.