„Südamlikud õnnesoovid Ant Nurhanile, kes võitis „Eesti otsib superstaari“ üheksanda hooaja! Oleme väga uhked Anti üle. Oled Eesti uus popiidol!“ kirjutas Türgi saatkond Tallinnas oma Facebookis.

3. detsembri õhtul krooniti Alexela kontserdimajas järjekorras üheksas superstaar ning uhke tiitliga pärjati 27-aastane Ant Nurhan.

Pärast uhke tiitliga pärjatud saamist sõnas Ant Kroonikale, et tal ei ole sõnu oma võidu kirjeldamiseks. „See viimane lugu, peale Margarethi, perfektne esitus. Kui Mihkel Raud ütles, et kas see saaks paremini olla... Ma lihtsalt üritasin ja tuli, mis tuli. Ma olen südamest tänulik Eesti rahvale, et nad valisid minu „Eesti otsib superstaari“ võitjaks,“ sõnas härda olekuga Ant sõnu otsides ja pisaraid pühkides.

„Ma olen tänulik kõigile, kes hääletasid minu poolt, kes elasid mulle kaasa, kes saatsid mulle sõnumeid sotsiaalmeedias. Ma üritan vastata neile, ma elan nendele ka kaasa. Nii suur rõõm on näha, et inimestele meeldib, mida ma teen. Ma loodan, et edasi saab paremini ja anda veel lugusid ja esitusi, mis neile veel rohkem meeldiksid,“ sõnas värske superstaar veel.