TV3 saated ei ole Kantar Emori koostatavas iganädalases vaadatuimate saadete edetabelis juba pikalt figureerinud. Viimati ületati kümne vaadatuima saate latt juulis, kui telekanali vahendusel sai vaadata Rally Estonia esimest kiiruskatset. See meelitas telerite ette Kantar Emori andmetel 71 000 silmapaari. Kogu aasta arvestuses edetabelit vaadates vaatab TV3 rindel vastu aga kurb seis: nimetatud ralliülekanne on ainus selle telekanali saade, mis on sel aastal edetabelisse mahtunud.

TV3 reitingud kerkisid teemana üles juba septembris. Kroonika uuris tollal telekanali juhilt Signe Suurelt, miks pole kanali saated edetabelis ka tollal äsja alanud sügisesel telehooajal. Sellele vastas Suur, et telehooaeg on alles alanud. „Ma arvan, et kõik on veel ees. Küll need reitingud tulevad!“ oli ta toona kindel.

Praeguseks on suurimad saated Eesti telekanalites selleks telehooajaks lõpetanud, kuid TV3 ei figureerinud sel ajal kordagi Kantar Emori edetabelis. Uurisime Suurelt taas – kuhu jäid TV3 reitingud sügisesel telehooajal?