Brad Pitti ja tema uut tüdruksõber Ines de Ramon jäid kaamerasilma ette teisipäeva hilisõhtul Los Angeleses, enne Bitti sünnipäeva peopaika sisenemist. Allikate sõnul tähistas Pitt tagasihoidlikult vaid oma lähedasemate sõprade seltsis.

Pitt kandis juubelil musti pükse ning musta särki, millel oli läikiv kuldmotiiv. Tema tüdruksõbra seljas sai näha aga valget kleiti koos mustade sukkadega. Käes hoidis de Ramon kollast õhupalli.

Sünnipäevakülalisi märgati peolt lahkudes hoidmas ka erinevaid kunstiteoseid – üht külaline kandis suurt fotot Pittist ja de Ramonist, kes tegid kaamera ees naljakaid nägusid. Pitti, kes on samuti kunstnik, jäi kaamera ette kunstiteosega, millel oli kaks hunti.

Vaata pilte SIIT!

Pitti ja de Ramoni sünnipäevi lahutab vaid päev: Pitti sünnipäev oli esmaspäeval, 18. detsembril, samas kui de Ramon sai teisipäeval, 19. detsembril 34-aastaseks.

Esimesed kõlakad Pitti ja de Ramoni suhtest jõudsid avalikkuse ette eelmise aasta novembri keskel, kui näitleja käevangus märgati temast 29 aastat nooremat juveelitööstus tegutsevad neidu. Toona läksid nad koos Los Angeleses toimunud Bono kontserdile.

Väljaande People kirjutas sügisel, et paar on juba mõned kuud koos olnud ning kohtuti läbi ühiste tuttavate. „Ines on armas, naljakas ja energiline,“ jagas paari lähedane allikas. „Tal on suurepärane iseloom. Brad naudib temaga koosolemist väga.“

Brad Pitt oli varem abielus näitlejanna Angelina Joliega, kuid nende liit purunes aastal 2016, kui Angelina lahutuse sisse andis. Bradil ja Angelinal on kokku kuus last ning paar sõlmis oma abielu 23. augustil 2014. aastal. Nad tutvusid 2004. aasta suvel.