ERR-i elamussaadete juht Karmel Killandi sõnul on tõepoolest duo võtnud avada kultuuripealinna. „Ülesanne on näidata, kuidas Tartu linn juba ammu enne seda alguse sai, kui tuli Jaroslav Tark ja rajas Jurjevi ning kuidas sellest ajast peale kujundati viljakas pinnas rahvusvahelise kultuuri tegemiseks,“ ütles Killandi.

Ott Sepa sõnul pidi ta stsenaariumi loomiseks end kurssi viima Tartu ajalooga. „Luban, et ka televaatajad saavad Emajõe Ateena minevikust rohkem teada. Lisaks mulle ja Märdile oli filmimisel kohal ka kaks last ja kolm koera, aga nemad lõigatakse klippidest välja,“ tõi Sepp välja.

Esimesel võttepäeval käis kohal Eesti Televisioon. Pikemat intervjuud armastatud telenägudega saab vaadata täna õhtul kell 19 „Ringvaates“. Klippide režissöör on duoga ka varasemalt koostööd teinud René Vilbre.

Eesti Laul toimub 20. jaanuaril Tartu Ülikooli spordihoones. Uksed avatakse 17.30. Poolfinaali eel toimub artistidega autogrammitund kell 18.00–18.30. Otseülekannet alustab ETV kell 18.45 glamuurse roosa vaiba peo vastuvõtuga. Otseülekanne võistlusest algab kell 19.15.

Vaata ka pilte Sepa ja Avandi klippide valmimisest!