Intervjuus räägib Laura, et Kiiev oli talle 2017. aastal juba tuttav paik, sest kaksteist aastat varem oli ta samuti seal läbi viidud Eurovisionil üles astunud tüdrukutebändiga Suntribe.

Lauljanna meenutas värskes Kroonikas, et neid koheldi Ukrainas väga sõbralikult mõlemal korral, kogu õhkkond oli soe ja kodune ning toidud – need olid nii maitsvad, et viisid keele alla. Järgnev juhtum on Laural selgelt meeles esimesest Eurovisionil-käigust ja meenub talle Kiievi peale mõeldes iga kord.

„Mäletan, et üks kohalik Ukraina poiss, kes oli turvatöötaja, tahtis mu deidile viia,“ muheles Laura. „Olin ka nõus, ta tundus väga armas olevat, aga vanuses kuusteist… Ausalt öeldes ma ei tahtnudki siis veel ühegi kutiga väga lähedasemat teemat arendada. Läksin kutsest isegi pabinasse. Mulle meeldis küll suhelda, aga et lausa kohtingule minna… mkm! Leppisime küll aja kokku, kui pidime Kiievis ühe väljaku juures kohtuma, aga ma ikkagi ei läinud. Hiljem me minu mäletamist mööda ei sattunud ka enam kokku. Igal juhul ei pidanud ma seda häbitunnet läbi elama, et ma ei kohtingule ei ilmunud. Tegelikult – väga nõme käitumine minust, aga ma tõesti ei olnud valmis tookord veel kellegagi deidile minema,“ rääkis lauljanna.

Loe meenutusi „Verona“ loo Eurovisionil osalemisest edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid