Gameboy Tetris, kes 5Miinuses kandis hüüdnime Venelane, pani õnnitlused teele Instagrami vahendusel. „Palju õnne võidu puhul sõbrad! Pange ässalt siis,“ kirjutas räppar ning lisas juurde erinevaid fotosid temast endast kui ka nende ansamblist. Samuti lisas ta galeriisse ka pildi, mis on tehtud aasta eest, kui 5Miinuse ja Puuluubi koostöö alguse sai. Toona oli Gameboy Tetris veel miinuste koosseisus.

Räppar selgitas 5MIINUSEST lahkulöömist septembrikuus Raadio 2le antud intervjuus lähemalt ja sõnas, et olukorra meediakajastuse üle tal hea meel ei olnud. „Tegelikult juhtus see kõik niimoodi, et see info lekkis, misjärel olid mul kõik postkastid täis küsimusi. Ma vastasin ja ma isegi ei vaadanud, mis meedia see oli,“ avas ta juulikuus aset leidnud sündmuste tausta. Ühele meediaväljaandele antud kommentaari tõttu palus ta lausa endistelt pundikaaslastelt vabandust. „Tegelikult vabandasin poiste ees väga südamlikult ja sügavalt,“ lausus ta.

Räppar paljastas toona ka fakti, et suvel koos tuuritanud bänd lava taga eriti kokku ei puutunudki ning pärast seda kadus kontakt täielikult. „Ma ütlen ausalt, me ei ole pärast seda suhelnudki. Ma käisin ja tegin „Kuuma tuuri“ esinemised nendega koos, aga isegi bäkkarites olime eraldi,“ sõnas Gameboy Tetris raadioeetris.