Maria ja Hendrik Terras abiellusid nädal tagasi, 17. veebruaril Rootsi-Mihkli kirikus. Laulatusele kohale sõitis paar huvitava sõidukiga: roosa Bolt Drive’i Teslaga. „Pulma mõte oli teha asju nii, nagu meile omane - meile omane on igal juhul rohkem Bolt Drive kui mõni limusiin või renditud vanaaegne auto,“ põhjendas Maria auto valikut.

Maria ja Hendrik ei tundnud, justkui nad oleksid pulmad liiga kiirelt ette võtnud. „Me olime ikkagi pulmi pikalt planeerinud. Lõpuks avalikkuse ette tuli see lihtsalt hiljem,“ kommenteeris Hendrik.

Lisaks jäi Kroonikale silma, et ühel äsja ilmunud pulmafotol hoiab Maria oma käega hellalt kõhust kinni. Selle kohta pärides proovis Hendrik küsimust kuuldes teemast kõrvale põigelda. „See on väga personaalne asi,“ nentis poliitik ning ei lükanud väidet abikaasa Maria beebiootuse üle ümber ega kinnitanud seda.

Kuidas tähistasid Maria ja Hendrik Terras vabariigi aastapäeva enne presidendi vastuvõttu? Mida arvasid nad rahva seas vastakaid tundeid tekitanud lavastusest? Vaata videost lähemalt!

Jaga
Kommentaarid