Selgub, et põhjus, miks Victoria Beckham ortoosi kannab, on valentinipäeval saadud vigastus - moeikooni hüppeliigesesse tekkis mõra, kui ta jõusaalis trenni tegemise ajal ebameeldivalt kukkus.

Vigastus ei takistanud Victoriat aga Pariisi moenädalat väisamast. Piltnikele jäi endine lauljatar silma šikis üleni mustas riietuses. Üllatuslikult ei loobunud staar aga kontsakingade kandmisest. Tema paremat jalga, mis oli terve, kaunistas hõbedast läikivast materjalist kingake. Fotograafide sõnul oli Victoria, kes kunagi kaamerate ees ei naerata, karkudel kõndides tavapärasest veelgi mornima näoilmega, vahendab Daily Mail.

Ka Victoria fännid olid imestunud, et hoolimata katkisest hüppeliigesest suutis staar siiski kontsakinga ühte jalga lükata.

Mõni päev tagasi tuli avalikkuse ette uudis, et Victoria ja David Beckhami keskmine poeg Romeo Beckham (21) ja tema modellist kallim Mia Regan (21) on otsustanud lahku minna pärast viit aastat kestnud suhet. Väidetavalt oli sellest teadaandest löödud ka Victoria, kes sai Miaga väga hästi läbi. Modell töötas isegi Victoria moebändi jaoks modellina.

Romeo tegi kurva uudise teatavaks möödunud nädalavahetusel oma Instagrami kontol. Ta postitas sinna pildi koos Miaga, mis on tehtud ühel nende matkal. „Me oleme lahku läinud pärast viit aastat armastust. Armastame jätkuvalt teineteist ja austame üksteist. Samuti hoiame oma tugevat sõprust nüüd ja edaspidi,“ kirjutas ta sotsiaalmeedias.