Räppari arvates on mainekas Sierra Canyoni kool tema ja Kim Kardashiani ühistele lastele sobimatu, sest sealne õppekava on liialt kallutatud võimude poolt. „Kim võta minu lapsed Sierra Canyonist kohe välja,“ kirjutas Kanye Instagrami. „See on võlts kool kuulsustele, keda „süsteem“ ära kasutab.“

Fännides tekitas Westi värske avaldus suurt segadust - spekuleeriti, et kas räppari ei oleks võinud Kimile lihtsalt privaatset sõnumit saata selle asemel, et kooli avalikult maha teha.

​"Olgu see eeskujuks kõigile naisterahvastele. Olge ettevaatlik, kellega lapsi saate,“ kommenteeris üks Kanye jälgijatest, kelle kommentaariga tuhanded teised nõustusid. „Kimil on kõige rohkem stressi tekitavam laste isa,“ arvas teine.

„Ye, ma armastan sind, aga sinu naine kõnnib mööda tänavaid poolpaljalt ringi, nii et Kimil võib olla aru peas,“ nentis veel üks fännidest, viidates arvukatele kordadele, kus Kanye uus abikaasa Bianca Censori on tänavatel väga paljastavalt ringi liikunud. Viimati nähti naist kolmapäeval läbipaistvates sukkades ja ilma aluspüksteta Pariisis ringi liikumas ning naist võidakse sellise teo eest isegi vanglaga karistada.